Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Озерянська громада» (код ЄДРПОУ: 04395248) був реорганізований і увійшов до складу Борщівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Озерянська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Борщівської громади

Відкриття місцевої пожежної команди

 

3 серпня 2017 року, відбулося урочисте відкриття місцевої пожежної команди на території Озерянської об’єднаної територіальної громади. Функціонування пожежної команди у будівлі колишньої котельні Озерянської загальноосвітньої школи І-ІІІст. дозволить мінімізувати час перебування екіпажу у дорозі, що збереже життя та майно мешканців нашої громади.

 

Під час урочистого відкриття голова Тернопільської обласної державної адміністрації Барна Степан Степанович, голова Борщівської райдержадміністрації Юзьків Людмила Володимирівна разом із начальником управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій полковника служби цивільного захисту Віктором Михайловичем Маслеєм та головою Озерянської об’єднаної територіальної громади Урсуляком Василем Миколайовичем перерізали символічну стрічку і тим самим відкрили вхід на територію місцевої пожежної команди всім охочим.

 

Степан Степанович Барна відзначив, що відкриття пожежної частини має велике значення для безпеки ОТГ. Відкриття МПК є першочерговим завданням для влади, пов’язане з цивільним захистом населення і території, ліквідації пожеж та стихійних лих в населених пунктах. Для окремих меценатів та спонсорів, які сприяють розвитку Озерянської громади, керівник ОДА вручив грамоти.

 

Місцевій пожежній команді було подаровано пожежне спорядження та спецодяг.

Під час урочистостей о.Іван Яворський освятив приміщення та техніку.

 

Учні Озерянської  ЗОШ І-ІІІ ст. та вихованці будинку культури представили тематичну літературно-мистецьку композицію для усіх присутніх.  Під час святкового концерту лунали пісні у виконанні жіночого ансамблю пісня «Майбутнього тобі, моя країно», а також Ніни Кухаришин. «Україна - це ми».

Світлина від Тернопільська обласна державна адміністрація.Світлина від Тернопільська обласна державна адміністрація.

 

 

 

 

Світлина від Тернопільська обласна державна адміністрація.

 

 

 



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua