Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Озерянська громада» (код ЄДРПОУ: 04395248) був реорганізований і увійшов до складу Борщівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Озерянська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Борщівської громади

Новини громади

Інформує Борщівське відділення УВД ФССУ у Тернопільській області

Дата створення: 15:47 30.07.2020

Фонд продовжує нараховувати суми витрат на медико-соціальні послуги та здійснить виплати потерпілим після закінчення карантину або зняття обмежень

Шановні ветерани, учасники визвольних рухів, учасники антитерористичної операції!

Дата створення: 11:48 08.05.2020

У зв’язку з карантином цьогоріч поминальна служба до дня Пам’яті та примирення відбулася в обмеженій кількості людей. Скільки б не минуло часу, а День Перемоги завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. Ця дата житиме в наших серцях. А у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну. Минуле України - це суцільна боротьба нації за створення власної держави. Тому сьогодні, у цей нелегкий для країни час, ми повинні згадати помилки минулого, щоб не повторювати їх у майбутньому. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну. Неоціненний вклад у Перемогу жінок - матерів, дружин, сестер. Вони не тільки воювали - вони ростили дітей, працювали за кількох, рятували солдат на передовій і в госпіталях. Честь їм і слава, вічна наша пам'ять, глибока шана і людська вдячність! Ця пам'ять - непідвладна часу, вона вічна. В наших душах і серцях сьогодні - гордість і радість наполовину зі святою скорботою. Бо дуже велика ціна Перемоги. Зігріємо душевним теплом ветеранів, учасників визвольних змагань, родини, які сьогодні втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, не залишимо без уваги сім’ї, що залишилися без рідної домівки, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України. Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині! З любов'ю та повагою виконавчий апарат Озерянської сільської ради.

УВАГА ОБМЕЖЕННЯ НА ВИХІДНІ!

Дата створення: 15:25 24.04.2020

Відповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Озерянської сільської ради на території Озерянської ОТГ запроваджено особливий режим обмежувальних заходів. На період з 13.00 год. 25 квітня 2020 року до 06.00 год. 27 квітня 2020 року: *** обмежити пересування та перебування усіх громадян в громадських місцях, кладовищах, храмах та прихрамових територіях! *** обмежити роботу усіх закладів торгівлі, крім аптек та автозаправних станцій! ***перенести поминальні дні з 25-26 квітня на період після закінчення карантину!

Пилатківська школа провела благодійну акцію серед своїх учнів із забезпеченням школяриків продуктовими наборами в умовах карантину.

Дата створення: 09:58 24.04.2020

Директор Пилатківської ЗОШ І-ІІ ступенів із шкільним персоналом відвідали своїх учнів, які знаходяться на карантині та в знак підтримки роздали продуктові набори.

Сім'ї зі скрутним матеріальним становищем забезпечено продуктовими наборами в умовах карантину спричиненого коронавірусним захворюванням.

Дата створення: 09:42 24.04.2020

Виконавчим комітетом Озерянської сільської ради виділено продуктові набори для соціально незахищених верств населення в умовах карантину спричиненого коронавірусним захворюванням. Допомогу отримали всі сім'ї зі скрутним матеріальним становищем по населених пунктах: с.Озеряни, с.Констанція, с.Пилатківці, с.Жилинці, с.Грабівці. І надалі сільська рада продовжує піклуватися про своїх громадян. Бажаємо всім здоров'я! З повагою А.Є. Дунець.

Інформує Борщівське відділення УВД ФССУ у Тернопільській області

Дата створення: 09:14 23.04.2020

Додаток до листа від 21.04.2020 № 01-04-842/12

УВАГА!!! Встановлено ОБМЕЖЕННЯ але НЕ КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА!!!!

Дата створення: 16:39 17.04.2020

Встановлено ОБМЕЖЕННЯ але НЕ КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА!!!! Відповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Озерянської сільської ради на території Озерянської ОТГ запроваджено особливий режим обмежувальних заходів. На період з 13.00 год. 18 квітня 2020 року до 06.00 год. 21 квітня 2020 року та з 13.00 год. 25 квітня 2020 року до 06.00 год. 27 квітня 2020 року: 1) обмежити пересування та перебування усіх громадян в громадських місцях, кладовищах, храмах та прихрамових територіях. 2) обмежити роботу усіх закладів торгівлі, крім аптек та автозаправних станцій. Водночас інформуємо, що дане рішення прийняте з метою забезпечення безпеки громадян та недопущення поширення коронавірсної інфекції на території Озерянської ОТГ і жодним чином не обмежує права й свободи громадян та НЕ Є КОМЕНДАНТСЬКОЮ ГОДИНОЮ. Разом з тим, рішенням комісії, на період дії карантину рекомендовано священнослужителям усіх релігійних конфесій на території громади: 1. Проводити богослужіння в тому числі у період Великодніх свят та поминальних днів без участі мирян у приміщеннях культових будівель і на прилеглих до них територій. У період відсутності богослужінь дозволити індивідуальне відвідування храмів населенням не більше двох осіб одночасно. 2. Звернутися до громадян через наявні інформаційні ресурси з роз’ясненням керуючись вищезазначеним порядком проведення Великодніх богослужінь, у зв’язку із карантинними заходами (обмеженнями); 3) перенести поминальні дні з 25-26 квітня на період після закінчення карантину.

Озерянська сільська рада висловлює щиру подяку!

Дата створення: 15:16 14.04.2020

Озерянська сільська рада висловлює щиру подику підприємцям, фермерам та всім людям, які перерахували кошти на благодійний рахунок Амбулаторії загальної практики сімейної медицини Озерянської сільської ради. Здоров'я вам та всій вашій родині!!!  

ЗВЕРНЕННЯ! Озерянська сільська рада звертається до всіх людей нашої громади з проханням не підпалюйте суху траву!!!

Дата створення: 12:41 14.04.2020

 Озерянська сільська рада звертається до всіх людей нашої громади з проханням не підпалюйте суху траву тому, що ця проблема вже набрала великих масштабів та принесла багато шкоди людям, живим істотам та екосистемі нашого краю. Після довготривалої зими приходить чи не найкраща пора року – весна, яка своєю ніжністю та теплотою оживляє все навколо, все те, що створене Богом. Про це виразно свідчить нам Святе Письмо, згідно якого символічно представляється діло Творця як послідовність шести днів Божої «праці», яка завершується «відпочинком» сьомого дня (див. Бут. 1,1 – 2,4). Та, на жаль, спалюванням трави показуємо негативне ставлення як до природи, так і до людей довкола нас. Це пов’язано з весняними підпалами, які так часто можна побачити сьогодні. Як державні органи управління та влади, так і Церква звертається до свідомості людей, щоб уникнути негативних наслідків. Проблема весняних підпалів – це велика екологічна проблема. Адже багато шкоди наноситься навколишньому середовищу. Коли вигорає трава, то знищується мікрофлора ґрунту, а також вся живність, що там знаходилася. За нормальних умов, коли сухі рослини перегнивають, речовини необхідні для розвитку рослин повертаються в ґрунт. При згорянні ж утворюється попіл. Не зважаючи на загальноприйняту думку, він є далеко не найкращим добривом. Більше того, щорічне спалювання сухої рослинності спричиняє виснаження ґрунту та, відповідно, зменшення врожайності. На відновлення потрібен час, якраз найцінніший весняний час, коли рослини набирають силу. Крім того, вогонь з трави може перекинутися на торф’яні поклади та ліси. Лісова пожежа – величезна екологічна втрата. Оскільки не тільки згоряє дерево, що дає нам кисень, а й звірі, які там проживають. Особливо слід звернути нашу увагу на шкоду, яка спричиняється ближньому. Під час паління трави у повітря наповнюють різноманітні шкідливі хімічні сполуки, які мають властивість знижувати імунітет людини, викликати захворювання дихальних шляхів та алергію, сприяти розвитку онкології та можуть посилити негативний перебіг хронічних захворювань. Також ці підпали спричиняють сильну димову завісу, яка призводить до обмеженої видимості для водіїв на автошляхах. Дорогі брати і сестри! Бережімо цей світ, який Господь створив у взаємозв’язку, розмаїтості та порядку. Кожне створіння має свою власну доброту та досконалість, а їх взаємозалежність бажана Богом. А ми, люди, повинні з розумом і вільно продовжувати Боже діло, створивши, наприклад, на своєму городі чи присадибній ділянці окреме місце для сухої трави та листя, що за допомогою різних природних процесів перетворить її в добриво, а разом з тим, в добру справу для всього Божого створіння.


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua