Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Озерянська громада» (код ЄДРПОУ: 04395248) був реорганізований і увійшов до складу Борщівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Озерянська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Борщівської громади

Додаток до листа від 04.03.2019р

Додаток до листа від 04.03.2019р№____________

 

 

Кількість оплачених за кошти Фонду днів непрацездатності зросла на 5,7%

За рахунок коштів Фонду соціального страхування України здійснюється надання допомоги по тимчасовій втраті працездатності, починаючи з шостого дня перебування на лікарняному. Упродовж 2018 року страхувальникамибулонаданодо Фонду заяви-розрахунки для фінансування 37 759 242 днів тимчасової непрацездатності,що на 5,7% більше, ніж у 2017 році.

Нагадаємо, підставою для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності євиданийувстановленомупорядкулистокнепрацездатності, авразіроботизасумісництвомкопіялистканепрацездатності, засвідченапідписомкерівникаіпечаткоюзаосновниммісцемроботи.

Розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності залежить від тривалості страхового стажу та складає 50% середньої заробітної плати (якщо стаж не перевищує 3 років), 60% (при стажі від 3 до 5 років), 70% (від 5 до 8 років) і 100% (якщо стаж – понад 8 років, або за наявності пільг відповідно до законодавства).

Право на ці виплати мають усі застраховані особиуразінастаннястраховоговипадкувперіодроботи.

 

Прес-служба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України

 



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua